Det er ikke nogen hemmelighed, at mennesker over hele verden drømmer om magiske piller, som efter indtagelse blot en enkelt gang vil gøre dem tynde og slanke. Desværre er disse piller endnu ikke opfundet. Men mennesker, som står over for problemet med at være overvægtig, kan prøve at benytte sig af en kompleks tilgang til at komme af  med de overskydende kilo. I denne artikel kan læserne lære om Xenical (orlistat) og finde svar på spørgsmål: hvad bruges det til, hvor kan det købes og hvordan skal det bruges for at få det bedste resultat?

Hvad er Xenical?

Køb Xenical Nu

Køb effektive kosttilskud til vægttab

Xenical er et medikament, der blev skabt som en vægttabsforstærker i relevante omfattende programmer. Dette betyder, at mennesker, som gerne vil mærke den bedste effekt af slankepiller, bør bruge dette medikament i samspil med kost- og livsstilsændringer.

Hvad indeholder det? Xenicals aktive komponent er orlistat, et stof der kontrollerer såkaldte enzymatiske processer i kroppen. Dette betyder, at orlistat hjælper med at regulere optagelsen og opbevaringen af fedt, som optages fra maden. Ifølge disse studier, absorberer patienter, som bruger orlistat, kun ⅔ af fedtsyrerne fra maden. Dette medikament bekræftede dets effektivitet i forskellige grupper af patienter, som blev testet under kliniske forsøg.

Xenical bruges ved overvægt eller for meget vægt i kombination med medfølgende vægtrelateret sygdom. Den primære måde, hvorpå du kan finde ud af, om du er overvægtig, er at beregne dit BMI. Orlistat er i alle tilfælde ikke passende til patienter med et BMI under 27. Orlistat er en hæmmer af gastrointestinale lipaser. Dette stof forhindrer omsætningen af fedt fra kosten til fordøjelige frie fedtsyrer og monoglycerider. Overskydende fedt udskilles fra kroppen. Dette gælder imidlertid ikke kroppens gamle fedtreserver. Patienten er nødt til at følge en kostplan og føre en aktiv livsstil for at generere et energiunderskud.

Køb Xenical Nu

Xenical vs. Orlistat

Xenical er en navnebeskyttet pille, som lige nu markedsføres af Cheplapharm. Samtidig har andre producenter deres egen orlistat-indholdende produkter, hvilke er generiske produkter af den originale Xenical. Hvis piller fra andre producenter har en aktiv ingrediens orlistat med en dosering på 120 mg, da er dette et nært alternativ til Xenical. Naturligvis bør valget af mærke baseres på lægens anbefalinger. Imidlertid er der dog ingen nævneværdig forskel mellem Xenical og Orlistat 120 mg.

Totalt er der omkring 10 producenter, som producerer diætpiller med den aktive ingrediens orlistat. Dette har de gjort siden 2009, da Roches patent (tidligere firma som markedssførte Xenical) udløb.

Vær forsigtig, fordi nogle medikamenter indeholdende orlistat har forskellig dosering. I dette tilfælde bør du spørge din læge, om disse piller er de rette for dig.

Køb Orlistat Nu

Køb online

Online apoteketr eller sundhedsplatforme er moderne og effektive løsninger for mennesker, som ikke vil eller ikke har mulighed for at besøge sundhedsudbydere. Sådanne hjemmesider har aftaler med licenserede læger, som leverer online konsultationer og kan udskrive recepter. En vigtig indikator på et pålideligt apotek er, at det har et team af delspecialister, som er klar til at levere en konsultation og har licens til at ordinere behandling. Når du bestiller Xenical via internettet, glem da ikke, at det ikke sælges i håndkøb. Endelig skal du huske på, at en læge bør oprette et komplet vægttabsprogram, som inkluderer, ikke kun piller, men og kost og fysisk træning.

Køb i håndkøb

Orlistat 120 mg (uanset mærke) er det medikament under statsautoriseret kontrol, hvilket betyder, at det ikke kan købes i håndkøb i Danmark. Dette betyder imidlertid ikke, at du nødvendigvis skal møde op hos din læge først. Moderne teknologier tillader brugere at få både recepten og de prisbillige priser for Xenical (orlistat) i Danmark med bare nogle få klik.

At købe originale Xenical 120 mg i håndkøb på et online apotek kan være et så attraktivt tilbud for mennesker, som gerne vil tabe sig, at de glemmer alt om sikkerhed i forbindelse med online shopping. Mange sælgere tilbyder tvivlsomme piller med orlistat ulovligt og uden recept.

Det er derfor, der er vigtigt kun at vælge et pålideligt apotek, hvor det er sikkert at købe medikamenter inklusive Xenical 120 mg.

Hvordan skal det indtages?

Den første og fremmeste regel er udelukkende at følges lægend anbefalinger, særligt med hensyn til administration og dosering. Det almindelige daglige system for indtagelse Xenical er en kapsel (120 mg) to eller tre gange om dagen. Kapslerne anbefales indtaget i forbindelse med hovedmåltider (som indeholder fedt), hvilket også bør drøftes med sundhedsspecialisten. Nogle patienter kræver måske mindre enkelte doser. Lægen kan rette planen til i løbet af behandlingen. Håndteringen af doser, som er sprunget over, er simpel med Xenical: Aldrig fordoble den næste dosis, siden det er forbudt at overskride mængden af piller, som er ordineret af lægen.  

Overholdelse af reglerne for indtag er nøglen til at minimere bivirkninger af Xenical.

Patienter bør holde sig til en moderat fedtholdig kost. Det er bedst at konsultere en ernæringsekspert, da chancen for en effektiv behandling således øges betydeligt. Det samme gælder fysisk aktivitet. Uden en fornuftig kost og en plan for øget fysisk aktivitet, er det usandsynligt, at du får dine ønskede resultater.

Varigheden af behandlingen afhænger af terapiforløbet. Det tager normalt omkring 56 uger at tabe nok vægt. Producenten sætter imidlertid ikke en grænse på varigheden af, hvor længe du skal tage pillerne. Det betyder, at beslutningen om, hvor når behandlingen skal stoppes, bør tages af lægen, som kan tage de nuværende resultater med i overvejelserne.

Studier har vist, at patienter kan tabe mere end 10% af deres kropsvægt. Der findes dog ikke noget nøjagtigt tal. Efter 12 uger fra behandlingens start, bør lægen foretage en midtvejsbedømmelse af effektiviteten. Dette vil tillade lægen at komme med forudsigelser omkring det potentielle vægttab.

Potentielle bivirkninger

Der er en risiko for, at du i løbet af behandlingen vil løbe ind i nogle uønskede reaktioner fra kroppen. Nogle gange er de midlertidige, men nogle gange vil de hjemsøge dig hele behandlingen igennem. I alle tilfælde bør de rapporteres til lægen. Det er også sandsynligt, at en bedre løsning vil være at kigge efter en anden type behandling.

Her er nogle af de mulige bivirkninger:

  • mavesmerter;
  • reaktioner fra tarmkanalen;
  • gumme-/tandsygdomme;
  • hovedpine;
  • udmattelse;
  • forringelse af menstruationscyklus hos kvinder.

For en komplet liste af reaktioner af forskellige grader af gener, læs venligst indlægssedlen omhyggeligt.

Kontraindikationer og interaktioner uden andre medikamenter

Kommunikation med sundhedsudbydere er et nøgleelement i succesfuld behandling og oplevelse med medicin. De basale kontraindikationer for orlistat er kolestase og malabsorption. Patienter opfordres kraftigt til at informere om alle ordinerede behandlinger. I tilfælde af Xenical bør der være særlig opmærksomhed på HIV-medicin, antikoagulanter og levothyroxin. Basiskomponenten, orlistat, kan også interagere med nogle kostsupplementer og vitaminer.

I forhold til det meget almindelig spørgsmål vedrørende alkohol, så påvirker indtagelse af alkohol ikke effekten af Xenical. Ikke desto mindre anbefales det generelt at indtage alkoholiske drikke i moderate mængder som en del af en sund livsstil.

Alternativer

Siden der findes mange andre orlistat-piller fra andre producenter ud over Xenical, har patienter altid et valg. Så, hvad skal du gøre, hvis orlistat ikke er det rigtige for dig?

Andre piller, såsom Mysimba, er ikke et umiddelbart alternativ til orlistat. De bruges ofte til vægttab, men du bør spørge din læge, hvis du har nogen som helst kontraindikationer ved at tage en kombination af naltrexone og bupropion.

XenicalMysimba
Aktive komponent(er)OrlistatNaltrexon og bupropion
VirkningMindsker optagelsen af fedtstofferNedsætter appetitten
Hvordan bruges de(n)Med måltider1, derefter 2 piller om dagen

Læger ordinerer Saxenda og Wegovy til deres patienter. De hjælper mange mennesker med at tabe sig. Du bør alligevel være opmærksom på, at disse medikamenter kun er tilgængelige i injicerbar form.

Erfaring med brug af orlistat til vægttab

Produkter indeholdende orlistat er ret populære, blandt patienter som har haft erfaring med brugen af produkterne og er villige til at dele deres tanker. Blandt anmeldelserne af orlistat kan du finde mange positive vurderinger. Mange er enige om, at dette medikament hjælper dem med at tabe sig. Det kan ikke afkræftes, at nogle patienter har negative oplevelser. Dette er imidlertid som resultat af det faktum, at nogle af dem glemmer, at pillerne ikke erstatter kost og motion. Tilstedeværelsen af negative anmeldelser forbindes normalt med en forsømmende attitude over for kost og livsstilsændringer.

Kan Xenical gøre at jeg har mangel på visse vitaminer?

Ja, det kan gøre at du ikke kan optage visse vitaminer, og det er derfor meget vigtigt at du anskaffer dig en multivitamin du kan tage imens du er på Xenical behandling.

Køb Saxenda online
Rybelsus: køb semaglutide tabletter online

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *