Hvad er Mysimba?

Mysimba er en vægttab pille, der indeholder to aktive ingredienser: naltrexon og bupropion. Lægemidlet er godkendt til brug til vægtkontrol hos overvægtige patienter (BMI 30+) som supplement til kost og motion. Det bruges også til at reducere vægten hos patienter med et BMI på 27-30, hvis de har en sygdom, der er forbundet med overvægt.

Køb Mysimba Nu

Køb effektive kosttilskud til vægttab

Lægemidlet under mærket Mysimba er udviklet af medicinalvirksomheden Orexigen. I USA er disse tabletter kendt under handelsnavnet Contrave, hvor de markedsføres under en licens fra udvikleren.

Virkningsmekanisme

De aktive stoffer i Mysimba, naltrexon og bupropion, har længe været anvendt til medicinske formål. Naltrexon er den aktive ingrediens i behandlinger for alkohol og opioidafhængighed. Dette stof reducerer følelsen af eufori fra dårlige vaner. Bupropion er et stærkt antidepressivt middel. Det bruges ikke kun til behandling af depression og angst, men også som middel mod nikotinafhængighed.

Kombinationen af disse aktive ingredienser har vist sig at være effektiv til at undertrykke appetitten. Patienterne får mulighed for at ændre deres spiseadfærd. Mens de tager pillerne, holder folk, der lider af fedme, op med at føle en uimodståelig trang til mad. Mysimba er ikke en fedtforbrænder. Det påvirker det centrale nervesystem. De nøjagtige neurokemiske virkninger af kombinationen af naltrexon og bupropion er dog stadig ikke fuldt ud undersøgt.

Køb online

Køb Mysimba Nu

Mysimba sælges i Danmark og er tilgængeligt for alle patienter, der har en recept. Hvis du ønsker at købe disse vægttabspiller online, så kan du gøre det på en lovlig online platform. Det er ikke ligefrem et online apotek. Det er en slags medicinsk service. Der kan du ikke købe medicin uden recept, men der kan du få en lægekonsultation, en recept og hurtig levering af piller.

Der er ingen grund til at lede efter ulovlige sælgere, fordi den lovlige procedure er meget enkel og hurtig:

  1. Du registrerer dig på siden og udfylder et spørgeskema om din sundhedstilstand. Disse oplysninger bruges udelukkende til medicinske formål.
  2. Du modtager rådgivning direkte på online platformens webside. Den gives af en kvalificeret læge.
  3. Lægen udarbejder en recept og sender den til det nærmeste apotek, som sender medicinen til din adresse.
  4. Du kan få medicinen inden for 24-48 timer efter bestilling på et sted, der passer dig.

Efter den første bestilling får du din egen konto på onlineplatformen. Den kan bruges til gentagne køb. I dette tilfælde vil bestillingen være endnu hurtigere.

Pris

Den aktuelle pris på medicinen skal kontrolleres på bestillingsdagen. For at gøre dette skal du blot besøge sælgerens hjemmeside. Hvis du er tilfreds med prisen, kan du foretage et køb. Samtidig skal du forstå, at dette er den endelige pris, som omfatter en læges tjenester (herunder at få en recept) og hurtig levering med kurer.

Den internationale platform for salg af medicin giver dig mulighed for at købe Mysimba og andre lægemidler ikke kun i Danmark, men også i Tyskland, Sverige og andre lande. Dette bør dog ikke opfattes som en måde at spare penge på, da levering kun er mulig i det land, hvor ordren blev afgivet. Men det er stadig gode nyheder for dem, der rejser ofte, men har brug for behandling.

Køb effektive kosttilskud til vægttab

Alternativer

Bortset fra Mysimba findes der ingen alternative behandlinger baseret på kombinationen af naltrexon og bupropion i EU. Der findes dog mange andre lægemidler til vægttab med andre aktive ingredienser.

Populære injektionspræparater omfatter bl.a:

Blandt tabletterne viste Xenical (orlistat) tilstrækkelig effektivitet. Nogle gange bruger patienter type 2 diabetesmedicin off-label, for at tabe sig. Disse er Ozempic (semaglutid injektioner) eller Rybelsus (semaglutid tabletter).

Mysimba er ikke bedre eller dårligere end andre godkendte lægemidler. Lægen tager hensyn til aktuelle kontraindikationer, patientens tidligere behandlingserfaring, graden af fedme og andre faktorer.

Regler for indtagelse af vægttab piller

Du skal tage medicinen i henhold til dette skema (medmindre din læge har angivet andet):

Uge 11 tablet om morgenen
Uge 21 tablet om morgenen + 1 tablet om aftenen
Uge 32 tabletter om morgenen + 1 tablet om aftenen
Uge 4 indtil afslutningen af behandlingen2 tabletter  om morgenen + 2 tabletter om aftenen

Behandlingens varighed afhænger af, om vægttabet lykkes. Hvis en patient efter 16 uger ikke har tabt mindst 5 % af den oprindelige vægt, skal lægen stoppe behandlingen eller finde årsagen til dens lave effektivitet. I fremtiden bør behovet for at tage piller gennemgås hvert år. Under test af Mysimba’s effektivitet og sikkerhed tog patienterne pillerne i 56 uger.

Dosering

Hver tablet indeholder 8 mg naltrexonhydrochlorid og 90 mg bupropionhydrochlorid. Den daglige vedligeholdelsesdosis er 32 mg naltrexonhydrochlorid og 360 mg bupropionhydrochlorid. Dosisjustering til særlige patientgrupper er ikke angivet.

Overdosis

Der er ingen grund til at anvende en højere dosis end anbefalet af producenten. Risiko-Nytte forholdet vil i dette tilfælde klart ikke være til patientens fordel. Ved en alvorlig overdosering er hallucinationer, bevidsthedstab, sinustakykardi eller hjertearytmi mulige. Ved små overdoser er der måske ikke sådanne konsekvenser, men risikoen for og alvorligheden af bivirkninger øges stadig.

Effektivitet

Test har vist, at tabletterne er meget effektive:

Standard adfærdsændring*Mere intensiv adfærdsændring*
% af patienter, der har tabt mere end 5 % af deres vægt62 (53 blandt type 2 diabetikere)80
% af patienter, der har tabt mere end 10 % af deres vægt34 (26 blandt type 2 diabetikere)55

*Adfærdsændring betyder forskellige programmer for kost og motion, som er en integreret del af behandlingen.

Kontraindikationer

Denne medicin har en ret lang liste af kontraindikationer. Læs indlægssedlen og fortæl lægen om alle dine sygdomstilstande.

Mysimba bør ikke tages af patienter med anfaldssygdomme, bipolar lidelse, bulimi, nyreinsufficiens og visse andre medicinske tilstande. Tabletterne er heller ikke egnet til gravide kvinder og kvinder, der ammer. Producenten anbefaler ikke brug af medicinen til patienter over 75 år.

Interaktion med alkohol

Det er yderst nødvendigt at reducere (helst eliminere) indtagelsen af alkohol under behandlingen. Alkohol er nemlig dårligt foreneligt med den kaloriefattige diæt, der skal følges under behandlingen. Desuden øger alkoholmisbrug i høj grad risikoen for anfald under indtagelse af naltrexon/bupropion.

Bivirkninger

Hvis du under behandlingen oplever uønskede reaktioner i kroppen, skal du fortælle din læge om det. Nogle bivirkninger er ikke farlige, men nogle kræver en øjeblikkelig reaktion. Se indlægssedlen for en komplet liste over mulige bivirkninger. Her er nogle af dem:

Meget almindeligtAlmindeligtSjældent
Hovedpine
Kvalme
Forstoppelse Opkastning
Angst
Søvnløshed
Svimmelhed
Øget hjertefrekvens
Nedsat hæmatokrit (test, der viser andelen af røde blodlegemer i dit blod)
Angioødem
Hallucinationer
Tab af bevidsthed

Patientanmeldelser

Mysimba bruges ofte til at behandle fedme, hvilket fremgår af mange anmeldelser på fora og sociale netværk. Der deler patienterne ofte deres erfaringer med hinanden. Du kan bruge sådanne platforme til at finde ligesindede. Forholdet mellem positive og negative anmeldelser på disse fora kan dog ikke anses for at være i det mindste nogenlunde repræsentativt. Pillerne har en høj vurdering, men sørg for at tjekke med din læge, om det er det rigtige for dig.

Køb Ozempic online
Victoza: køb medicin mod type 2-diabetes

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *